Oxmara:
У мене з минулого року лежать два задніх б/в аморта на мій Калібр (2008 року). Я їх замінив по рекомендації на 30 тисячах пробігу перед минулою зимою (вони запотіли), а на СТО на Берестейці (де я їх замінював на нові) сказали, що міг би ще поїздити 6 тис... так я би їх віддав кому така штука треба... Хоча має глянути на них відповідальний спеціалість перед тим, як встановлювати повторно... Отаке... Тема актуальна до 14.01.2012.
Роман_Р:
--- Цитата: Oxmara от 02 января 2012, 16:58 ---У мене з минулого року лежать два задніх б/в аморта на мій Калібр (2008 року). Я їх замінив по рекомендації на 30 тисячах пробігу перед минулою зимою (вони запотіли), а на СТО на Берестейці (де я їх замінював на нові) сказали, що міг би ще поїздити 6 тис... так я би їх віддав кому така штука треба... Хоча має глянути на них відповідальний спеціалість перед тим, як встановлювати повторно... Отаке... Тема актуальна до 14.01.2012.
--- Конец цитаты --- рекомендатору своему можешь смело в ЛОБ дать, я на передних 100 штук на задних 78 штук км по полям и бьздорожье - трасса само собой присутствовала, режим использования авто - явно не каждый джип так используют!!!
tristan:
--- Цитата: Роман_Р от 02 января 2012, 20:35 ---рекомендатору своему можешь смело в ЛОБ дать, я на передних 100 штук на задних 78 штук км по полям и бьздорожье - трасса само собой присутствовала, режим использования авто - явно не каждый джип так используют!!!
--- Конец цитаты --- Не показательно. Я за 70т. 2 раза менял задние. И не только я. Не всем так повезло, как тебе.
Serge:
Я задние где то на 110 тыс впервые поменял.А передние на 60.Сейчас опять передние менять нужно :ac: