Цитата: Vovych от 17 ноября 2008, 11:03Мені манагер в салоні сказав що в мене датчики не в колесі, а десь хз де. Корочє він сказав, що не треба ніякі датчики переставляти, бо вони десь там всередині блоку кіди кріпиться колесо . І тиск визначають по даним висоти від дороги :o.Вопріс: це правда? походу, манагер курить подеревянського...
Мені манагер в салоні сказав що в мене датчики не в колесі, а десь хз де. Корочє він сказав, що не треба ніякі датчики переставляти, бо вони десь там всередині блоку кіди кріпиться колесо . І тиск визначають по даним висоти від дороги :o.Вопріс: це правда?
так що правИй був манагер
Цитата: Yalexx от 17 ноября 2008, 11:06Цитата: Vovych от 17 ноября 2008, 11:03Мені манагер в салоні сказав що в мене датчики не в колесі, а десь хз де. Корочє він сказав, що не треба ніякі датчики переставляти, бо вони десь там всередині блоку кіди кріпиться колесо . І тиск визначають по даним висоти від дороги :o.Вопріс: це правда? походу, манагер курить подеревянського...походу, не курить :o Поставив сьогодні цілком інші колесика (Вы не можете просматривать ссылки. Зарегистрируйтесь или Войдите) Так от через 5 км згадав що в мене ж є давачі тиску ??? поцикав я бортовим компом - ЧУДО! показує тиск по всіх шинах 8)так що правИй був манагер :bp:
скажи мені друже, ті колеса що ти зняв, вони в машині в цей час були?
Я конечно могу ошибатся.... но мне кажется что это бред... мерять давление исходя из высоты машины. а если дорога кривая, от чего он мерять будет?
Vovych, якщо ти ще не зрозумів на що я тобі натякаю, то виклади колеса і спробуй проїхатися без них побачиш що заспіває твій комп без тих датчиків, що залишилися в знятих колесах
там оч простая система..в колесах стоят 4 датчика.в машине есть приемник.все.а тот менагер точно курил... таких менагеров много... лишь бы что-то ляпнутькому интересно читаем здесь Вы не можете просматривать ссылки. Зарегистрируйтесь или ВойдитеTPMS
Цитата: Yalexx от 19 ноября 2008, 22:11Vovych, якщо ти ще не зрозумів на що я тобі натякаю, то виклади колеса і спробуй проїхатися без них побачиш що заспіває твій комп без тих датчиків, що залишилися в знятих колесах Хорошо, Леш, а как ты прокоментируеш такое явление: при замене резины произошла произвольная (случайная) ротация дисков, в связи с направленостью шины и поочередностью снятия), но ДАТЧИКИ показывают по располажению все на 100% правильно. Подкачивал сам. т.е. по твоей логике - у меня по БК правое переднее сейчас показывает задняя правое? однозначно нет. повторюсь - качал и спускал все колеса САМ (на красногвардейской шиномонтажмонтаж - воздух самообслуживание 0,5 грн колесо и изощряйся). Так вот я не по манометру а по БК выставлял все колеса и показатели соответствуют расположению колес.
Цитата: Yalexx от 19 ноября 2008, 22:11Vovych, якщо ти ще не зрозумів на що я тобі натякаю, то виклади колеса і спробуй проїхатися без них побачиш що заспіває твій комп без тих датчиків, що залишилися в знятих колесах А навіщо? :o я плануюю їх всю зиму возити - збагачує інтер"єр: 3 колеса 18" в салоні - такого точно ні в кого нема!
Цитата: Zakhar от 20 ноября 2008, 09:12Цитата: Yalexx от 19 ноября 2008, 22:11Vovych, якщо ти ще не зрозумів на що я тобі натякаю, то виклади колеса і спробуй проїхатися без них побачиш що заспіває твій комп без тих датчиків, що залишилися в знятих колесах Хорошо, Леш, а как ты прокоментируеш такое явление: при замене резины произошла произвольная (случайная) ротация дисков, в связи с направленостью шины и поочередностью снятия), но ДАТЧИКИ показывают по располажению все на 100% правильно. Подкачивал сам. т.е. по твоей логике - у меня по БК правое переднее сейчас показывает задняя правое? однозначно нет. повторюсь - качал и спускал все колеса САМ (на красногвардейской шиномонтажмонтаж - воздух самообслуживание 0,5 грн колесо и изощряйся). Так вот я не по манометру а по БК выставлял все колеса и показатели соответствуют расположению колес.Захар, это совсем другая песня, которая к этой истории отношения не имеет. мы изобретаем велосипед, который уже давно изобретен. датчики стоят внутри колеса. все. никаких приборов измеряющих клиренс и по нему определяющих давление в шинах нет - это абсолютный бред!Цитата: Vovych от 20 ноября 2008, 09:19Цитата: Yalexx от 19 ноября 2008, 22:11Vovych, якщо ти ще не зрозумів на що я тобі натякаю, то виклади колеса і спробуй проїхатися без них побачиш що заспіває твій комп без тих датчиків, що залишилися в знятих колесах А навіщо? :o я плануюю їх всю зиму возити - збагачує інтер"єр: 3 колеса 18" в салоні - такого точно ні в кого нема! шановний, якщо тобі хочеться жартувать - для цього є окремі теми. але якщо ти ставиш якесь питання, то напевно хочеш чути на них відповідь. чи я помиляюсь?
Чекай шановний, ти перший почав підколювати: "виклади колеса, виклади колеса" Невже ти думаєш що я такий недалекий? 8)
Цитата: Vovych от 20 ноября 2008, 09:40Чекай шановний, ти перший почав підколювати: "виклади колеса, виклади колеса" Невже ти думаєш що я такий недалекий? 8)то якщо ти не такий далекий як я, то скажи - рідні колеса виклав одразу! чи ми всі маємо здогадуватися що саме в тебе в машині?
Знайшов трохи інфи про зовнішні, внутрішні датчики і про інтелектуальні ковпачки Вы не можете просматривать ссылки. Зарегистрируйтесь или Войдите про датчики "висоти польота " поки що немаю даних :)
А может датчики умные, и посылают на комп информацию только при изменении давления? А если они не изменяют то и в компе висят старые показания. Как вариант можно попробывать сбросить комп