Мне такая идея по-душе!!! И буду рад как-то поддержать в добрых делах!!!! Smorodinka - молодчинка Мож уже с 1-го сентября как-то начнём???
ШАНОВНИЙ КЛУБ!на тлі різноманітних подій ми забули про прекрасне - дітей, які не проти отримати подарунки від Св. Миколая, Діда Мороза і взагалі - просто так...прошу вернутись до цієї теми і визначитись - хто ДІЙСНО хоче і може щось приємне і корисне для них зробити. а потрібно в дійсності небагато - підняти "архіви" домашні - іграшки, одяг, взуття, ручки, зошити, хламастіри і тд і тп...
я потроху збираю, вже 2 пакунки лежать готові )
як бути тим, хто з інших міст? наприклад з Одеси,тут наших активістів не багато, наврядчи зберемо якись достойни набір.може грошима до києвлян приєднатися у цьому аспекті ?
А хіба в Одесі чи в області нема дитбудинків?
Цитата: Ulya от 25 ноября 2008, 10:42А хіба в Одесі чи в області нема дитбудинків?чи Ви не розумієте, що потрібен менеджмент процессу, якщо я , чи наприклад як Dream Studio завезли непотрібний монітор - єффект буде, але мінімальній.але якщо це набуде вигляду публічної акції, то є ймовірність що інщі автоклуби організують анологічну акцію і допомога буде більш значною...