Yalexx, не стоит винить "официалов" как ты говоришь - дело было давно и заключалось в ценовой политике... а потом и "кризис" пришел... вот пришлось все и приостановить...
скорее всего, виною тут ценовая политика официалов...
Yalexx, цінова політика визначається Chrysler Corp. а офіційний представник підлаштовує її до ринку.ти ж маєш чудово знати, яким чином з"являються цінники - що на то впливає (крапка)
так я про те й кажу. ну дуже сильно офіційний представник "підлаштовує" ціну. джорні у Німеччині коштує 28000 долларів, а в Україні калібр 32000 долларів
...понєслось (с)в Німеччині і Е350 купують за 33.000 євро... за такі ж гроші в Україні можна купити Інсігнію наприклад... і що з того?наразі то є факт - і АК з цим нічого не може зробити...
Yalexx, ценовая политика определяется Chrysler Corp. а официальный представитель подстраивает ее к рынку.
Что значит подстраивает?
ну это... типа... кому-то поможет Дротаверин, а кому исключительно Но-Шпа Во как
У меня приятель Мерс купил 500 эску за 90000 у.е...
наразі то є факт - і АК з цим нічого не може зробити...
особисто я не бачу перспективи даної теми. тим більше - я її не відкривав, тому попрошу того "умніка", шо зробив це за мене - на майбутнє принаймні дозволу запитувати.
Достаточно признать, что ценовая политика в сегменте автомобилей "васадзепрома" основана исключительно на жадности - чьей, особого значения не имеет... но уж никак не производителя .
кому, позволю поинтересоваться, "признать"?
офіційний представник підлаштовує її до ринку.