Forum > Клубная символика и атрибутика

Клубный Флаг / Флаг на Машины

(1/25) > >>

Yokovich:
Таваріщі!!!! питання/пропозиція до Вас - для додаткової ідентифікації наших авто, особливо під час різного роду масових гулянь, зустрічей і тд. пропоную розглянути можливість виготовлення прапорців на наші мафинки. вкладені фото зроблені мною під час Евро Джип Кемпу, який проходив цього року в Німеччині. в мене є 3 таких "флажка", з яких можна розробити власні...

Ваша думка?

Yalexx:
давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.

LExX:

--- Цитата: Yalexx от 23 июля 2008, 11:02 ---давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.

--- Конец цитаты ---

Я за. Идея стоящая

Yokovich:

--- Цитата: LExX от 23 июля 2008, 11:03 ---
--- Цитата: Yalexx от 23 июля 2008, 11:02 ---давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.

--- Конец цитаты ---

Я за. Идея стоящая

--- Конец цитаты ---

великі - на першу і останню машину в колоні. маленькі - на кожне авто, видача разом з клубними рамками ))))

Yalexx:

--- Цитата: Yokovich от 23 июля 2008, 11:11 ---
--- Цитата: LExX от 23 июля 2008, 11:03 ---

--- Конец цитаты ---

Я за. Идея стоящая

--- Конец цитаты ---

великі - на першу і останню машину в колоні. маленькі - на кожне авто, видача разом з клубними рамками ))))

--- Конец цитаты ---
підтримую! залишається три питання: макет, де замовляти і скільки коштує?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии