Yokovich:
Таваріщі!!!! питання/пропозиція до Вас - для додаткової ідентифікації наших авто, особливо під час різного роду масових гулянь, зустрічей і тд. пропоную розглянути можливість виготовлення прапорців на наші мафинки. вкладені фото зроблені мною під час Евро Джип Кемпу, який проходив цього року в Німеччині. в мене є 3 таких "флажка", з яких можна розробити власні...
Ваша думка?
Yalexx:
давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.
LExX:
--- Цитата: Yalexx от 23 июля 2008, 11:02 ---давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.
--- Конец цитаты ---
Я за. Идея стоящая
Yokovich:
--- Цитата: LExX от 23 июля 2008, 11:03 --- --- Цитата: Yalexx от 23 июля 2008, 11:02 ---давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.
--- Конец цитаты ---
Я за. Идея стоящая
--- Конец цитаты ---
великі - на першу і останню машину в колоні. маленькі - на кожне авто, видача разом з клубними рамками ))))
Yalexx:
--- Цитата: Yokovich от 23 июля 2008, 11:11 --- --- Цитата: LExX от 23 июля 2008, 11:03 --- --- Цитата: Yalexx от 23 июля 2008, 11:02 ---давно пора было сделать. :) предлагаю два варианта: несколько больших флагов и много малениких чтоб на каждую машину повесить.
--- Конец цитаты ---
Я за. Идея стоящая
--- Конец цитаты ---
великі - на першу і останню машину в колоні. маленькі - на кожне авто, видача разом з клубними рамками ))))
--- Конец цитаты --- підтримую! залишається три питання: макет, де замовляти і скільки коштує?