Всего голосов: 51
предоставление подменных автомобилей на время ТО и ремонта;
Страна у нас такая, некуда от этого не денишся.
5. внедрения бонусной программы... на приобретение доп. аксессуаров или запчастей при не гарантийном ремонте
может есть смысл внедрить нечто наподобии чек-листа повторных заездов.т.е. когда проблема клиента не решается по причине ее сложности и нетривиальности.и координация таких проблем с региональными предприятиями.потому как бывают случаи когда, проблема аналогична в разных регионах, и где-то ее решили, а где-то еще возятся.
ого, що ти їм зробивБув там Володимир (тиичасово)
1 - питання було піднято мною особисто через одну просту причину - менеджер, яка мала з тобою продовжувати розмову, звільнилась, відповідно і тема "заглохла" до наступної планьорки, саме після якої і зв"язались зі мною, оскльки твого телеону не знайли.2 - що це за підходи? чому я маю дзвонити і набридати - повір, що це твоя точка зору стосовно методів і способів ведення діалогу, навіть якщо він схожий на моноголог. це знак того, що ТИ не зацікавлений, не більш і не менше (ІМХО). не хочеш / не можеш - не вмішуйся і не заважай (с)3 - правила про Корпоративних клієнтів встановлює АвтоКапітал. в тебе і компнаї була ЧУДОВА можливість відпрацювати даний статус протягом ДВУХ зустрічей з АК і АД Україна. наразі результат виших же перемовин просто блещет - ми тільки дізнались, що значить "корпоративний клієнт" і що потрібно, щоб ним стати... браво!!! аплодую стоячи !!! 4 - стосовно моєї участі... в мене особлисто закрались сумніви - чому у вас нічого не вийшло? відповідно, знадується і те, що мене дууже активно хотіли бачити минулі рази, але так склались обставини, що я не зміг. цього разу я буду, і це 100%5 - стосовно твоїх підходів, які повинні мати безпосередній зв"язок із клубом - а які ж вони тоді? в сучасному світі підходи / методи / інструменти нікого не цікавлять. цікавить - РЕЗУЛЬТАТ їх використання... а де він, і який він?!
ИМХО, Леша, я считаю что в одиночку принимать решения о компетенции того или иного члена клуба принимать участие в переговорах ты не в праве.
Игорь у меня к тебе вопрос: На какой результат ты нацеливаешься? С моей точки зрения, если камнем преткновения является только статус юрлица, то соответственно выгоды должны быть оправдывающие такие затраты времени, сил и денег.Конкретно что предлагает клубу или хочет от клуба АК|АД мне не понятно.
3 - правила про Корпоративних клієнтів встановлює АвтоКапітал. в тебе і компнаї була ЧУДОВА можливість відпрацювати даний статус протягом ДВУХ зустрічей з АК і АД Україна. наразі результат виших же перемовин просто блещет - ми тільки дізнались, що значить "корпоративний клієнт" і що потрібно, щоб ним стати... браво!!! аплодую стоячи !!!
Цитата: Yokovich от 18 марта 2009, 15:155. внедрения бонусной программы... на приобретение доп. аксессуаров или запчастей при не гарантийном ремонтеА разве такой программы нет? Мне прислали приглашение поучаствовать в какой-то там бонусной программе. Я особо не вчитывался, поскольку мне уже по... эти бонусы. Вечером возьму и завтра наваяю чего там предлогалось.
Вопрос, а у этого АД есть представительства в регионах? Если да то список в студию.
АД Україна пропонує наступне:1 - знайомство з Клубом + встановлення контакних осіб, які: а) будуть постійно на Форумі, б) дають НАМ можливість беспосереднього контакту з ними в разі виникнення питань будь-якого змісту (крім особистих звісно)2 - спеціальну процедуру попереднього запису на обслуговування + реєстр карток Клубу в базі АД Україна3 - визначення і узгодження з Клубом "Регламентного дня", коли спеціально для Клубу будуть резервуватись ресурси СТО для проходження планових робіт, пов"язаних з автомобілями4 - дійти згоди про взаємо-вигідне впровадження інформаційної політики по каналу "АД Україна <=> Додж Клуб Україна"5 - тощо