23 мая 2012, 05:37
*

Голосование

Где вы обслуживаетесь?

На Столичке
18 (35.3%)
Не на Столичке
22 (43.1%)
Буду обслуживаться на столичке при условии своих зпч и скидки на работу
11 (21.6%)

Всего голосов: 51

Автор
Тема: Партнерство с АД Украина (столичка)  (Прочитано 8324 раз)

Оффлайн Milka

• Завсегдатай
Пратнерсто с АД Украина (столичка)
« Ответ #20 : 17 марта 2009, 23:02 »
0
Льоша, жжошшшшш ...
Може і я тут звичайно зацікавлена особа, але не менше з тим, будь-хто, хто є членом клубу має ПРАВО його представляти перед будь ким, і для цього "індульгенцій царських" не потрібно! ІМХО
А ще клуб це на мій погляд РУХ вперед, а не топтання на одному місці в очікуванні поки "самі попросять, самі дадуть".

ПС, а взагалі-то річ йшла про конкретні пропозиції, а починається продовження "борьби з сервісом" тощо.. може час відкинути власні амбіції і думати конструктивно, панове??

Оффлайн Yalexx ua

• Необычненький такой себе
  • Эксперт
  • *
  • Тепловоз
    • Киев
« Ответ #21 : 17 марта 2009, 23:09 »
0
Льоша, жжошшшшш ...
Може і я тут звичайно зацікавлена особа, але не менше з тим, будь-хто, хто є членом клубу має ПРАВО його представляти перед будь ким, і для цього "індульгенцій царських" не потрібно! ІМХО
А ще клуб це на мій погляд РУХ вперед, а не топтання на одному місці в очікуванні поки "самі попросять, самі дадуть".

да, саме так. жгу. :)
в данному випадку- зовсім не "будь-хто". і зовсім не "індульгенції" для цього потрібні. для цього потрібно в першу чергу відстоювати інтереси Клубу, а ніяк не роботодавця. РУХ вперед - це впершу чергу розвиток самого Клубу, а не намагання виклянчити те, що і так належить по закону власнику авто.
Вы не можете просматривать ссылки. Зарегистрируйтесь или Войдите

Оффлайн Milka

• Завсегдатай
« Ответ #22 : 17 марта 2009, 23:11 »
0
Льоша, жжошшшшш ...

да, саме так. жгу. :)
в данному випадку- зовсім не "будь-хто". і зовсім не "індульгенції" для цього потрібні. для цього потрібно в першу чергу відстоювати інтереси Клубу, а ніяк не роботодавця. РУХ вперед - це впершу чергу розвиток самого Клубу, а не намагання виклянчити те, що і так належить по закону власнику авто.

так що на рахунок пропозицій?

Оффлайн Yalexx ua

• Эксперт
  • *
  • Тепловоз
    • Киев
« Ответ #23 : 17 марта 2009, 23:20 »
0

так а вони вже неодноразово звучали і обговорювалися на двох зустрічах з автокапіталом:

від Клубу пропонувалось аби була спеціальна програма по обслуговуванню Членів Клубу, або використана стандартна програма Вы не можете просматривать ссылки. Зарегистрируйтесь или Войдите
"корпоративних клієнтів"
для Клубу:
Корпоративные продажи

Компания «АвтоКапитал», Генеральное представительство Daimler AG и Chrysler LLC в Украине, имеет честь предложить для корпоративных клиентов специальную программу.
Для Вашей компании мы разработали комплекс предложений, которые позволят подчеркнуть статус компании и одновременно оптимизровать эксплуатационные расходы.

Специальное предложение включает в себя:
специальные условия на приобретение автомобилей (специальная цена);
специальные условия оплаты сервисных услуг (отсрочка платежа от 14 до 30 дней);
возможность комплексной замены автопарка (в том числе замена автопарка/автомобилей по программе Trade-in);
предоставление автомобилей для долгосрочного тест-драйвa;
предоставление специально выделенного сервис-менеджера;
первоочередная поставка автомобилей любой существующей комплектации;
возможность покупки и обслуживания автомобилей сотрудниками компаний на условиях, действующих для организации.

Так же для корпоративных клиентов компания "АвтоКапитал" предлагает:
предоставление специальных сервисных программ (сервисный контракт);
продлённая гарантия на 1 год;
бесплатное ТО на протяжении 3-х или 5-ти лет;
ТО в Вашем гараже;
сервис 24 часа;
свободное рабочее место на сервисе для Вашего автопарка;
предотавление подменных автомобилей на время ТО и ремонта;
наличие запасных частей на складе под Ваш автопарк.

Наша программа поможет значительно сэкономить Ваше время и средства на приобретение автомобилей, а так же выгодно подчеркнёт имидж Вашей компании среди конкурентов.

Оффлайн Nemec ua

• Живущий на Форуме
  • *
  • Passion Rules The Game
    • Кировоград
« Ответ #24 : 17 марта 2009, 23:20 »
0
Цитата: Milka link=topic=17.msg34690#msg34690 date=1237324308

[/quote
"все отобрать и поделить" (с)
зс чего-то всем  Булгаков навеивается ;)

Оффлайн Pharaon ua

• Завсегдатай
  • *
  • Pharaon
    • Днепропетровск
« Ответ #25 : 17 марта 2009, 23:28 »
0
Цитата: Milka link=topic=17.msg34690#msg34690 date=1237324308

[/quote
"все отобрать и поделить" (с)
зс чего-то всем  Булгаков навеивается ;)
Сань ты как всегда пользуешся лозунгом-" Разделяй и властвуй"

"Сама жизнь – это процесс проб и ошибок. Ошибок не делает только тот, кто ничего не делает".

Оффлайн Nemec ua

• Живущий на Форуме
  • *
  • Passion Rules The Game
    • Кировоград
« Ответ #26 : 17 марта 2009, 23:34 »
0
не, это не сюда.
Конкретных предложений с моей стороны наверное не будет. Покупатель и продавец всегда думают о деньгах по-разному. Сервис будет стараться развести на деньги, а я буду всячески этому сопротивляться.
  Конструктив возможен в большой натяг. И машин очень мало, что бы диктовать АК условия.

Оффлайн Пацюк ua

• Завсегдатай
  • ДОДЖ - НЕ ПОПСА
    • Киев
« Ответ #27 : 18 марта 2009, 09:05 »
0
+100 поддерживаю Лешу.
Не для кого не секрет, что каждого держит на «АвтоКапитале» только гарантия.
Слава Героям!

Оффлайн Legion[UKR] ua

• Сабака-абзывака
  • Живущий на Форуме
  • *
  • go!go! go!
    • KIEV
    • Фигурки на капот,дуги,литье,ковка
« Ответ #28 : 18 марта 2009, 09:23 »
0
Очень хочеться поверить в розовую мечту,но жизненый опыт не дает оснований для иллюзий.Мнение партайгеноссе Немца :bt: (Покупатель и продавец всегда думают о деньгах по-разному. Сервис будет стараться развести на деньги, а я буду всячески этому сопротивляться.
  Конструктив возможен в большой натяг. И машин очень мало, что бы диктовать АК условия.) более реально.ИмХО.

Оффлайн Yokovich cs

• Живущий на Форуме
  • Повелитель Столички
« Ответ #29 : 18 марта 2009, 09:44 »
0
для початку - доброго ранку )

цікава реакція Ялекса... не очікував, але менш з тим... щоб отримати статус Корпоративного Клієнта, мають виконуватись мінімальні нормативи: "Юр. лицо" + покупка як мінімум 3-х авто. - що з цих умов виконується Клубом, щоб продовжувати розмову?

далі більше - Леша, я покладався на те, що після "війн із сервісом" тема Розвитку клубу не перейде автоматично в ту ж саму "боротьбу" і ми нарешті почнемо ДУМАТИ і ПРОПОНУВАТИ реальні дії і положення, які можна буде обговорити з АД Україна - як результат - ми знову пішли не туди... шкода... шкода, що власні абмбіції беруть гору над здравим умом і бажання жіяти, а не піаритись за рахунок інших, і в їх же очах...

ти можеш по пунктам сказати, що з того, за що ти боровся є наразі позитивним результатом для Клубу? навіщо прикриватись Клубом, розказувати, який він незалежний, автентичний, суверенний і тд і тп, не маючи ніякого доробку в розвитку клуба? крім регулярних зборів Клубу, що ще МИ зробили, щоб про нас знали?

і наостанок - щодо того, можу я, чи ні, представляти Клуб на перемовинах... де написано, що співробітники АК, чи дилера не мають на то права? тема про "Совет Клуба" заглохла давним давно, і в ній, крім особистих розборок, ніякого більше толку... піднімати її зараз (що доволі реально) - це просто смішно, бо ложка, самі розумієте, до обіду має ціну...
Avenger 2.4 SXT Sport Appearance

Оффлайн Юджуля ua

• Живущий на Форуме
  • *
  • Заблудшие овцы - это бараны в овечьей шкуре
    • Киев
« Ответ #30 : 18 марта 2009, 12:12 »
0
шановні....
алеж ніяк АД не вартий того, щоб ви сперечалися....

В излишних спорах теряется истина. (с)
Твои чувства - это Твоя правда. лучшее для Тебя то, что для Тебя Истинно.

Оффлайн Yokovich cs

• Живущий на Форуме
  • Повелитель Столички
« Ответ #31 : 18 марта 2009, 12:24 »
0
шановні....
алеж ніяк АД не вартий того, щоб ви сперечалися....

В излишних спорах теряется истина. (с)
наразі суперечки нідочого. радує те, що більшість це розуміє, що дозволяє рішенню мати місце...

Оффлайн Yalexx ua

• Эксперт
  • *
  • Тепловоз
    • Киев
« Ответ #32 : 18 марта 2009, 12:40 »
0
цікава реакція Ялекса... не очікував, але менш з тим...

вона цікава, але ніяк не для тебе, Ігор. тільки для решти одноклубників. а ти з самого початку знав про те як ЯК саме АД намагався вийти на цей діалог - з позиції "дающего". ти мене тиждень питав чи мені ніхто не дзвонив з АД. а мені саме тиждень(!) ніхто й не дзвонив! тому що є така звичка, щоб до них дзвонили і просили. а потім нарешті подзвонили і запропонували зустрітися "саме сьогодні і до 18 години", тобто, вони можуть зустрічатися тільки у робочий час, а те що я теж в цей час на роботі - нікого не хвилює. мною було поставлене питання - які саме питання АД хоче обговорювати, аби я міг підготуватися і обговорити їх з одноклубниками. відповідь - я вам передзвоню. дзвонять ще й досі. в той же вечір я тобі зателефонував і сказав про це. твоя пропозиція - "подзвони їм сам". чому? що це за підходи? чому я маю дзвонити і набридати, коли ініціатива про зустріч походить не від мене? і раптом проходить два тижні - це питання піднімаєш на форумі ти особисто. зрозуміло чому така моя реакція? тому, аби у АД насправді були якісь пропозиції до Клубу - вони були б одразу викладені і не було б цих хитрих мансів.

щоб отримати статус Корпоративного Клієнта, мають виконуватись мінімальні нормативи: "Юр. лицо" + покупка як мінімум 3-х авто. - що з цих умов виконується Клубом, щоб продовжувати розмову?

а хто ці правила встановив? сам АД? то він може від них відійти. у Клуба набагато більше ніж 3 авто! більше 30, і більше 100. хто хоче - шукає можливість, хто не хоче - відмазку.

далі більше - Леша, я покладався на те, що після "війн із сервісом" тема Розвитку клубу не перейде автоматично в ту ж саму "боротьбу" і ми нарешті почнемо ДУМАТИ і ПРОПОНУВАТИ реальні дії і положення, які можна буде обговорити з АД Україна - як результат - ми знову пішли не туди... шкода... шкода, що власні абмбіції беруть гору над здравим умом і бажання жіяти, а не піаритись за рахунок інших, і в їх же очах...

"боротьба" і виникла саме тому, що у АД не було і не моє бажання шукати компромісів і точок дотику. в даній ситуації, саме АД має ДУМАТИ і ПРОПОНУВАТИ Клубу, аби отримати партнера.

і наостанок - щодо того, можу я, чи ні, представляти Клуб на перемовинах... де написано, що співробітники АК, чи дилера не мають на то права?

про це ніде не написано. але кажна здравомисляча людина розуміє позицію такого "перемовника" і, зрештою, результат таких перемовин. особливо, після того які саме підходи обралися для цих перемовин. проте, не потрібно забуати, що у Клуба є організатори, які і мають приймати відповідні рішення.

щодо всих цих балачок навколо покращення сервісу. особисто у мене складається враження, що столічка знає що вона зобов"язана щось робити аби повернути клієнта, але не може наступити собі на горло і змінити своє відношення до нього. як приклад, приведу універсал-авто, людина з якого кожного дня(!) сидить на форумі і читає про проблеми. читає - і не пише нічого! що ми самі винуваті, що ми лохи і т.д. вона робить. кожного разу коли приїздить людина з Клубу, там знають про її проблему і її намагаються усунути. не все там ідеально, але це підхід в роботі. дуже відмінний.

зи. Юлько, ми не сперечаємось. треба аби дійсно все було відкрито і всі все знали. робити щось під килимом - не мої підходи.

Оффлайн Yokovich cs

• Живущий на Форуме
  • Повелитель Столички
« Ответ #33 : 18 марта 2009, 13:03 »
0
1 - питання було піднято мною особисто через одну просту причину - менеджер, яка мала з тобою продовжувати розмову, звільнилась, відповідно і тема "заглохла" до наступної планьорки, саме після якої і зв"язались зі мною, оскльки твого телеону не знайли.
2 - що це за підходи? чому я маю дзвонити і набридати - повір, що це твоя точка зору стосовно методів і способів ведення діалогу, навіть якщо він схожий на моноголог. це знак того, що ТИ не зацікавлений, не більш і не менше (ІМХО). не хочеш / не можеш - не вмішуйся і не заважай (с)
3 - правила про Корпоративних клієнтів встановлює АвтоКапітал. в тебе і компнаї була ЧУДОВА можливість відпрацювати даний статус протягом ДВУХ зустрічей з АК і АД Україна. наразі результат виших же перемовин просто блещет - ми тільки дізнались, що значить "корпоративний клієнт" і що потрібно, щоб ним стати... браво!!! аплодую стоячи !!! :bi:
4 - стосовно моєї участі... в мене особлисто закрались сумніви - чому у вас нічого не вийшло? відповідно, знадується і те, що мене дууже активно хотіли бачити минулі рази, але так склались обставини, що я не зміг. цього разу я буду, і це 100%
5 - стосовно твоїх підходів, які повинні мати безпосередній зв"язок із клубом - а які ж вони тоді? в сучасному світі підходи / методи / інструменти нікого не цікавлять. цікавить - РЕЗУЛЬТАТ їх використання... а де він, і який він?!

Оффлайн alexmik 00

• Частый посетитель
  • **
    • Киев
« Ответ #34 : 18 марта 2009, 13:30 »
0
Я считаю что как АК так и АД могут предложить чтото клубу, но не требовать чего то взамен (также вобщем как и все партнеры клуба), т.к. мы и так даем им себя как клиента и собственно деньги.
А пока что я все больше и больше склоняюсь к снятию с гарантии и обслуживанию в другом месте...  ;)

Оффлайн set ua

• Живущий на Форуме
  • *
    • Киев
« Ответ #35 : 18 марта 2009, 13:59 »
0
Игорь у меня к тебе вопрос: На какой результат ты нацеливаешься?  С моей точки зрения, если камнем преткновения является только статус юрлица, то соответственно выгоды должны быть оправдывающие такие затраты времени, сил и денег.

ИМХО, Леша, я считаю что в одиночку принимать решения о компетенции того или иного члена клуба принимать участие в переговорах ты не в праве.

Мое мнение что реальными из программы корпоративных клиентов выглядят только пункты:
предоставление специально выделенного сервис-менеджера;
первоочередная поставка автомобилей любой существующей комплектации;

и уж совсем утопичными:
продлённая гарантия на 1 год;
свободное рабочее место на сервисе для Вашего автопарка;
предотавление подменных автомобилей на время ТО и ремонта;

Конкретно что предлагает клубу или хочет от клуба АК|АД мне не понятно.
все у нас получится...

Оффлайн sunseeker 00

• Завсегдатай
    • Odessa
« Ответ #36 : 18 марта 2009, 14:08 »
0
или хочет от клуба АК|АД мне не понятно.
Мне кажется, что они в праве хотеть и мы можем им это дать:
 -  Статистику по причинам отказа от их сервиса и другим аспектам (в форме опросов)
 -  Отношение конкретных участников клуба к сервису, как в контексте проблемных случаев, так и положительных
 - Получить аудит работников (приемщики, мастера)

Оффлайн Yokovich cs

• Живущий на Форуме
  • Повелитель Столички
« Ответ #37 : 18 марта 2009, 14:16 »
0
alexmik - це твоє право. далі без коментарів...

Макс - результат для мене простий - нарешті хоч щось зробити, що може:
а) згладити ситуацію між Клубом і Сервісом;
б) наладити нормальні відносини, які були не зовсім зрозумілі між Клубом і Сервісом;
в) досягти взаємо вигідних умов співпраці (саме для цього я і прошу ВАС вказати позиції, які потрібно обговорити)
г) розставити крапки над "і" - дати порівняння Клубу того, що було сказано і зроблено...

стосовно "программы корпоративных клиентов" - вона розроблялась массово, без урахування специфіки бренда, і відповідно не зовсім адаптована для Додж, тому і такі розмови, де багато чого не зрозуміло...

Конкретно что предлагает клубу или хочет от клуба АК|АД мне не понятно. - інформація в мене буде в готовомуу варіанті до кінця цього тижня. зараз питання - підготувати блок питань з НАШОГО боку

Оффлайн Civil ua

• Живущий на Форуме
  • *
    • Киев
« Ответ #38 : 18 марта 2009, 14:29 »
0
давайте підготуєм блок питань...

Оффлайн alexmik 00

• Частый посетитель
  • **
    • Киев
« Ответ #39 : 18 марта 2009, 14:29 »
0
alexmik - це твоє право. далі без коментарів...
Нехотел никого обидеть, просто делюсь мнением. Насамом деле это сложный вопрос, т.к. если смотреть даже на частные сервисы - то скорее всего там эта история повторится. Страна у нас такая, некуда от этого не денишся. Самый лучший вариант конечно обслуживать самому, или у людей в которых ты уверен.
А насчет этого вопроса с сервисом, думаю былоб неплохо список предложений разослать не только в АК и АД, но и остальным оф. сервисам.