Питання до тих в кого шкіряний салон (DA SXT), але взагалі і до всіх: Давно вивникла підозра що обивка сидіння не повністю шкіряна, а світло-сірі вставки - це кожа молодого Дермантіна.Те що підлокотник оббитий шкірзамінником видно одразу, темно-сірі вставки в сидіннях - пресована шкіра, а от що являють собою світло-сірі вставки і підголовники?Точніше чим вони обтягнуті? Таке враження що таки дермантін... :(Хоча всі диллери позиціонують салон шкіряним.На сайті виробника пише Perforated Leather Trimm with Sutton Vinyl - але де той вініл і скільки його є незрозуміло(бичкувати сигарету по дідівському методу не хочеться )
У меня была машинка бмв-м3 с кожей....имхо зимою жуть
Да, кожа на ДК не ахти, но я к тому склоняюсь, что она все же практична, запачкал, вытер салфеткой вот и все...
У мну кожаный салон, только сидения из светлой а вставки темные Сигарету не тушил, но те места которые кажуться не кожаные, скорее всего сделаны из прессованной кожи.
Может кто подскажет, распространяется ли гарантия на трещину в обивке?
фактически. Практически я уже узнал - на наружные повреждения - НЕТ! и точка.
тому маю питання - є мануал по перетяжці сидінь в ДА? буду вдячний якщо хтось поділиться
Есть фирмы которые относительно не дорого ремонтируют диваны, сиденья и тд..._http://colorfon.com.ua/
Как всё-таки здорово, что мой DN без кожи!!! Не трескается, не парит (перфорация без вентиляции - не дышит )...